Συνεργασίες

Το Halkidiki Greece Project

·         Το Χαλκιδική-Ελλάδα Project είναι ένα εκτεταμένο έργο και όχι απλά μια ιστοσελίδα, με την φιλοδοξία να αυξήσει τη δημοτικότητα της περιοχής της Χαλκιδικής και να δημιουργήσει νέους τρόπους για μια επικερδή συνεργασία μεταξύ τοπικών φορέων του τουρισμού και του εξωτερικού.

·         Παρέχονται στους επισκέπτες εκτεταμένες πληροφορίες για κάθε συγκεκριμένη περιοχή στο νομό Χαλκιδικής, όπως Γεωγραφία, Ιστορία, Λαογραφία, Αρχαιολογία και Αρχιτεκτονική με εκλεπτυσμένη παρουσίαση του αρχαιοκλασσικού και του σύγχρονου πολιτισμού. Κομβικό σημείο είναι η δημιουργία μιας αντιπροσωπευτικής πολιτιστικής πλατφόρμας ως ένα ενοποιημένο κοινό έργο.

·         Πρωτοβάθμια ασχολείται με τον οικονομικό και τουριστικό τομέα όπου οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να διαφημιστούν.

·         Γενικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι να αυξηθεί το επίπεδο συνειδητοποίησης για την αξιοποίηση της Χαλκιδικής και έτσι να διευκολύνει τις πολιτιστικές ανταλλαγές, για την προώθηση ανεξάρτητων επιχειρήσεων μικρής κλίμακας και για την τόνωση του ενδιαφέροντος τοπικών και διεθνών εταιρειών για συνεργασία.

Επικοινωνία

Kassandra-Guide.gr

Πολύχρονο Χαλκιδική

63077 Ελλάδα

6978099854

info@kassandra-guide.gr